Pressidan är under uppbyggnad och bildarkiv kommer byggas ut succesivt. Här kommer finnas pressbilder i olika format för nedladdning.

Vi har högupplösta bilder på de flesta produkterna i webbutiken. Om du inte hittar vad du söker bland bilderna här hör då av dig till Lars Östman på lars@africanow.se eller ring 073-440 60 26.

Om det gäller presslån av produkter så går det oftast att ordna och hör i så fall av dig till lars@africanow.se eller ring 073-440 60 26.

Vi är tacksamma om ni alltid hänvisar de bilder som du får av oss till africanow.se

Webbutiker som återförsäljer våra varor får använda våra bilder efter godkännande. Likaså får bloggar använda våra bilder om man länkar tillbaka till oss på www.africanow.se eller direkt till den produkt det avser och samtidigt anger att produkten finns hos africanow.se.

Pressidan är under uppbyggnad och bildarkiv kommer byggas ut succesivt. Här kommer finnas pressbilder i olika format för nedladdning.Per designer:                        Per katergori:
Heath Nash                           Lampor
Philippa Green                       Smycken
Zenzulu                                Skålar
Phumani papers                        Papier mache
Streetwires                              
Wola naniHeath Nash

Flower ball White
 


Flower ball Multicolur 

Hi res flower ball multicolour


Drum                       

Hi res drum

Full colourformball
     
Hi res full colourformball  Tif format 300 dpi komprimerad bild i Stuffit (Mac)
  Tif format 300 dpi komprimerad bild i Winrar/zip (PC)
  Jpeg format högupplöst


Philippa GreenZenzulu

Africa Now  |  Södra Kungsvägen 65  |  181 32 Lidingö  |  Tel: 0734-406 026  |  E-post: lars@africanow.se  |  Org nr 969704-9949  |  Copyright © Africa Now 2009